Ikkunanpesu Pääkaupunkiseudulla.

Ikkunanpesu kannattaa tehdä ainakin kerran vuodessa!

Ikkunanpesu Helsinki ja muualla Pääkaupunkiseudulla.

Hoidamme ikkunanpesut tehokkaasti jo vuosien kokemuksella ammattitaitoiset työntekijät ja nykyaikaiset siivousvälineet mahdollistavat puhtaat ja siistit ikkunat asiakkaillemme hetkissä. Tuomme siivousaineet ja -välineet, mutta käytämme kodistasi löytyvää ämpäriä ja porrasjakkaraa.

Ikkunanpesu 100% tyytyväisyystakuulla!

Ikkunanpesu kannattaa tehdä ainakin kerran vuodessa, käytämme ikkunanpesussa Suomessa valmistettuja korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä siivousaineita jotta ikkunat kiiltäisi puhtauttaan. Ikkunanpesua tilatessa, muista myös tilata pesu sälekaihtimille ja parvekkeen laseille, jos nekin kaipaavat pesua. Huomioithan, että siivojalla pitäisi olla esteetön pääsy ikkunoille, joten siirräthän painavat huonekalut edestä pois.

Tuomme ammattikäyttöön tarkoitetut siivousvälineet•

Ympäristöystävälliset hajusteettomat siivousaineet•

Sopimusasiakkaille ikkunanpesu -50%•

Ikkunapesu
Valitse ikkunatyyppi:
Pestävien ikkunoiden määrä, puhdistetaanko sälekaihtimet, toivottu ajankohta.

Heräsikö kysyttävää? Soita meille! 

Muuttosiivous, Muuttosiivous Helsinki - yhteystiedot

+358 449 503 128

Arkisin klo. 8:00 – 20:00 la. 9:00 – 15:00

Ikkunanpesua tilatessa, muista myös tilata pesu sälekaihtimille ja parvekkeen laseille, jos nekin kaipaavat pesua. Huomioithan, että siivojalla pitäisi olla esteetön pääsy ikkunoille, joten siirräthän painavat huonekalut edestä pois. Ikkunanpesun minimiaika on 2 tuntia.

Ikkunoiden tulee olla lattiasta max 3 m. korkeudella ja avautua siväänpäin. Sääolosuhteiden ollessa armottomat siirrämme ikkunanpesu aikaa. Tuomme siivousaineet ja välineet, mutta käytäme kodistasi löytyvää ämpäriä ja porrasjakkaraa.

IKKUNANPESU
44€/h
10min/per yksittäinen ikkuna.

22€/h

IKKUNANPESU sopimusasiakkaalle

Sopimusasiakkaalle ikkunanpesu -50%.

Jatkuvan kotisiivouksen tilaajille on ikkunanpesu nyt ja jatkossa puolet edullisempi! Mikäli olet sitä mieltä että Sinulla on parempaakin tekemistä kuin siivoaminen otathan yhteyttä!

Liity sopimusasiakkaaksi!